Теплозбереження: що пропонують львівські забудовники

rem-9407
Фото ілюстративне. Джерело: http://horodom.pp.ua/

Кожен майбутній власник квартир у новобудовах хоче, аби забудовник подбав про теплозбереження нової оселі. Про те, які саме будинки краще зберігають тепло, журналісти розбиралися разом із експертами будівельної компанії «Львівська Мрія».

*промоція

Зараз вся країна переходить на тренд теплозбереження, адже це суттєво економить кошти людей: взимку тепло обігріває не «вулицю», а лише ваш дім. Тому майбутні власники квартир у новобудовах мають розуміти, що чим краще забудовник подбав про теплозбереження нового помешкання, тим більше їм вдасться заощадити у майбутньому.

На жаль, не всі будівельні компанії дбають про це питання, однак «Львівська Мрія» професійно піклується про утеплення власних будинків.

Цегла вирішує все

Найважливішим серед елементів утеплення є безпосередньо матеріал, з якого збудований будинок. Наразі найпопулярніші варіанти для будівництва – цегла або монолітно-каркасна технологія.

«Ми будуємо повністю цегляні будинки. У Львові рідко хто будує повністю цегляні, адже у більшості використовують монолітно-каркасну технологію, - розповіли експерти «Львівської Мрії». - Наші будинки повністю з червоної повнотілої цегли, це добре зберігає тепло. До п’ятого поверху будуємо стіни товщиною у дві цегли, після п’ятого поверху – у півтори. Крім того, утеплюємо стіни пінопластом (500 та 800 мм у товщину). Перекриття у нас формуються плитами. Загалом, ми дуже сильно пильнуємо за якістю будівництва і всі, хто придбав квартири у наших будинках на Рубчака, задоволені».

І дійсно, будівельники наголошують, що цегляні будинки краще за панельні та монолітно-каркасні утримують тепло. Більше того, цегла буває біла (силікатна), та червона (керамічна). Саме керамічна, червона, цегла (з неї, до речі, й зводять будинки «Львівської Мрії») – це екологічно чистий продукт, здатний «дихати» і регулювати мікроклімат усередині приміщення. Він чудово утримує тепло, дозволяючи економити на опаленні.

Якщо говорити професійною мовою, то здатність зберігати тепло – це теплопровідність. Вимірюють теплопровідність за допомогою спеціального коефіцієнта. Ним позначають, скільки теплової енергії буде «губитися» на кожному квадратному метрові цегляної поверхні. Тобто, чим менший коефіцієнт, тим менше «губиться» тепла. І тим теплішою є оселя. За інформацією спеціалістів Управління капітального будівництва Луцької міської ради, коефіцієнт теплопровідності червоної цегли на 28 % нижчий, аніж у білої! Відповідно, саме червона цегла – це найкращий вибір для теплого помешкання, тим більше, якщо йдеться про повнотілу цеглу, з якої і зведені будинки «Львівської Мрії».

Питання вікон

Другий показник теплоефективності нової оселі – вікна. Вважається, що через них виходить до 10% тепла із квартири. Саме тому, аби не обігрівати «вулицю» будівельники «Львівської Мрії» монтують у нові помешкання склопакети з потрійним склом фірми SALAMANDER, відомої в Україні як виробник енергозберігаючих вікон. Це німецький виробник, який 18 років працює на українському ринку.

5-ти, 6-ти та 7-ми камерна система з енергоефективним склопакетом збільшить опір теплопровідності на 30-56% в порівнянні зі звичайними вікнами! А це, у свою чергу, дозволяє економити до 38% місячних витрат на опалення! Між іншим, виробник дає на ці вінка 5 років гарантії.

Тому, обираючи теплоефективні будинки, ви дбаєте про майбутнє, про заощадження на опаленні та ефективність використання власних ресурсів.

*промоція

Львівська Мрія – на ринку Львова вже 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”, як якісний забудовник. ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу:

м. Львів, вул. Рубчака, 11

вул. Кн. Ольги, 1

тел.: (032) 241-08-08

(097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: