З понеділка розпочинають підготовчі роботи на Замарстинівській

IMG_4258 (1)

ЛКП «Львівавтодор» отримав дозвіл на проведення будівельних робіт на вул. Замарстинівській.

Як повідомили в ЛКП «Львівавтодор», сьогодні, 16 лютого, підприємство отримало дозвіл від Державної архітектурно-будівельної інспекції на проведення будівельних робіт на об’єкті «Реконструкція вул. Замарстинівської (від вул. Гайдамацької до вул. Торф’яної)». Відповідно, з понеділка, 19 лютого, ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» - переможець тендеру, розпочинає підготовчі роботи з ремонту вулиці, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Сьогодні, 16 лютого, підприємство отримало дозвіл від Державної архітектурно-будівельної інспекції на проведення будівельних робіт на об’єкті «Реконструкція вул. Замарстинівської (від вул. Гайдамацької до вул. Торф’яної)». Тому, вже з понеділка ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» - переможець тендеру, розпочинає підготовчі роботи з ремонту вулиці. Буде встановлена огорожа вулиці, завезені нові спеціальні знаки і демонтовані старі, завезені спецприміщення (вагончики) для працівників і розпочнеться демонтаж контактної мережі електротранспорту», - розповів Олексій Хміль, прес-секретар ЛКП «Львівавтодор»,

Нагадаємо, ціна договору «Реконструкція вул. Замарстинівської (від вул. Гайдамацької до вул. Торф’яної)», який ЛКП «Львівавтодор» уклав з переможцем тендеру ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» - 84 476 020,00 грн. Тривалість будівництва відповідно до проекту - 22 місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: