У Львові на підтримку Саакашвілі зібрали віче

5E1F7C3C-22FC-4C88-BD53-3E03C0775A12_cx0_cy6_cw0_w1023_r1_s

У Львові на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку на віче на підтримку «Всеукраїнського маршу за майбутнє» і Міхеїла Саакашвілі зібрались близько 300 осіб (за даними поліції), більшість осіб старшого віку.

У Львові на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку на віче на підтримку «Всеукраїнського маршу за майбутнє» і Міхеїла Саакашвілі зібрались близько 300 осіб (за даними поліції), більшість осіб старшого віку, передає Радіо Свобода.

«Зібрались небайдужі львів’яни, які виступають зі своєю громадянською позицію. У нас є чітка вимога припинити переслідування політичних опонентів, перестати знищувати маленькі партії і ми вимагаємо відставки президента і Верховної Ради», – каже координатор Львівської обласної організації «Руху нових сил» Анатолій Крачковський.

За словами координатора, в останній момент взяти участь у вічі відмовилися представники «Самопомочі», ВО «Свобода», «Народного контролю», «Громадянської позиції», а підтримали захід у Львові громадські організації УНСО, «Рабів до раю не пускають».

«Наші представники організації тут, щоб висловити незадоволення політикою президента, тому що дублюється ситуація 2012 – 2013 років. Ми не готові назвати людину, яка може змінити ситуацію в Україні, але нині очевидно, що Україна перетворюється на авторитарну державу», – говорить учасник акції керівник ГО «Рабів до раю не пускають» Іван Спринський.

Також під час проведення віча його організатори збирали підписи за імпічмент президента.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: