На Київщині екс-боєць АТО стріляв у сусідів з автомата і закидав гранатами поліцейських

im-21

Поліцейські затримали у Київській області озброєного чоловіка, який влаштував стрілянину по людям та кидав гранати у них та поліцейських.

Про це повідомляє прес-центр Головного управління Нацполіції Київської області.

Поліцейські розповіли, що вчора о сьомій годині вечора дізналися, що п'яний житель Залісся влаштував стрілянину по людям.

Зловмисник зі свого подвір'я стріляв з автомата Калашникова та кинув гранати у бік своїх сусідів. В результаті цього постраждали двоє людей, яких відвезли до лікарні.

Як розповів очільник поліції Київщини Дмитро Ценов, під час затримання озброєний чоловік погрожував вбивством двом працівникам поліції.

«Спочатку кинув гранату та здійснив декілька прицільних пострілів у бік правоохоронців. Після чого намагався заволодіти службовим автомобілем і зникнути з місця події. Однак йому це не вдалося - правоохоронці застосували до правопорушника засоби фізичного впливу, спецзасоби і затримали зловмисника», - зауважили у поліції.

Нападником виявився 53-річний місцевий житель, який раніше брав участь у проведенні антитерористичної операції в складі Збройних сил України.

На місці події було вилучено 40 гільз калібру 5,45 мм, уламки гранати «Ф-1», дві чеки та два кільця від гранати, патрони, автомат АК-47, магазини від нього та револьвер.

У цій справі відкрили низку кримінальних проваджень за фактом замаху на злочин та умисне вбивство, незаконного поводження зі зброєю та погроз щодо працівника правоохоронного органу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: