Відтепер абонементи на проїзд у львівському електротранспорті можна купувати онлайн

snip_20180221143458
Скріншот з сайту

ЛКП «Львівелектротранс» презентувало сайт з продажу абонементних карток на проїзд в електротранспорті міста.

Про це під час прес-конференції, 21 лютого, повідомив Іван Бондар, начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс», інформує Дивись.info.

Наразі на сайті можна замовити абонементи у трьох варіантах: загальний, пільговий та туристичний. Сайт доступний на чотирьох мовах: українській, англійській, польській і німецькій. Аби замовити квиток, необхідно ввести дані своєї банківської картки, прізвище та ім’я, а також електронну адресу. Після цього, покупцю на пошту прийде QR-код, який він і має пред’являти контролеру.

«Контрольний код контролер зможе перевірити сканером у своєму смартфоні. Його переадресує на сторінку сайту, де буде підтвердження, що такий квиток дійсний і до якої дати», — каже Іван Бондар.

Утім квиток є іменним, відтак для того, щоби ним користуватися, необхідно мати при собі посвідчення особи з фотографією: паспорт, його копію, водійські права, студентський абощо.

«Це потрібно для того, аби люди не передавали цей код один одному», — пояснює речник підприємства.

Крім того, при замовленні абонемента можна вказати опцію, за якої з вашого рахунку щомісяця буде списуватися певна сума грошей за картку. Відтак, її не потрібно буде купувати кожного разу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: