У Грузії з'явилася нова авіакомпанія, яка буде літати в Україну

94_main
Фото: pixabay / StockSnap

Нова грузинська авіакомпанія MyWay Airlines почне здійснювати чартерні рейси з Тбілісі з кінця березня-початку квітня в напрямку України, Росії, Білорусі, Ірану та Ізраїлю.

Про це повідомляє «Новое время» з посиланням на інформагентство Новини-Грузія.

Агентство цивільної авіації Грузії вже видало авіакомпанії відповідний дозвіл.

За словами комерційного директора MyWay Airlines Ігоря Апциаурі, виконання рейсів авіакомпанія розпочне з кінця березня - початку квітня.

«Спочатку це будуть чартерні рейси, а з травня ми перейдемо на регулярні польоти, які будуть здійснюватися з Тбілісі до Росії, імовірно в Москву, а також в Україні, Білорусі, Іран і Ізраїль», - сказав Апциаурі. Він додав, що в перспективі плануються також рейси в країни Євросоюзу і Азію.

Однак, зазначається, що MyWay Airlines не буде дешевою авіакомпанією, але запропонує користувачам «привабливі ціни на квитки».

MyWay Airlines заснована за рахунок інвестицій китайської промислово-торгової группиHualing Group.

Варто зазначити, що раніше на авіаринку Грузії була тільки одна національна авіакомпанія - Georgian Airways або Airzena. Також в країні працюють понад 40 іноземних авіаперевізників.

За інформацією Агентства цивільної авіації Грузії, в 2017 році аеропорти країни обслужили рекордну кількість пасажирів - 4,074 млн осіб, що на 43,4% більше, ніж в попередньому році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: