У Львові проведуть конкурс двійників Тараса Шевченка

1102cab5d8d8fbce18ebd8e75d681075

На день народження Тараса Шевченка на Львівщині проведуть конкурс двійників поета та хочуть встановити рекорд України з наймасштабнішого виконання «Заповіту».

Про це під час брифінгу розповіла директор департаменту культури ЛОДА Мирослава Туркало, передає кореспондент Дивись.info.

«Ми хочемо зробити спільний проект з усіма містами, населеними пунктами області щоб на площах, де є пам’ятники Шевченку, о 12-ї годині почали одночасно відбуватися заходи. Ми хочемо запросити всі хорові колективи і маємо таку амбіцію що це буде наймасштабніше виконання «Заповіту», ми вже  анонсували цю подію у Книгу рекордів України. У Львові хочемо залучити 5 професійних хорів та колективи закладів освіти. Розраховуємо щонайменше на тисячу осіб» - розповіла Мирослава Туркало.

Крім цього, буде планується проект «Вільний мікрофон».

«Запрошені актори наших театрів і всі небайдужі хто має бажання прочитати свій улюблений вірш Шевченка», - розповіла  Мирослава Туркало.

Також хочуть організувати конкурс двійників Шевченка.

«Тарас Шевченко є різний – в молодому віці, старший. Охочих просимо зголошуватися в департамент, або приходити о 12-й годині 9 березня до пам’ятника Шевченку. Я ще не готова сказати який буде приз, ми над цим думаємо, але переможець отримає цікавий подарунок», - розповіла Мирослава Туркало.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: