Що привіз Кубів з Львівщини (ФОТО)

DSC06869

Сьогодні перший віце-прем’єр-міністр-Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів у межах робочої поїздки на Львівщину ознайомився із роботою ПАТ “Концерн Електрон”.

Сьогодні перший віце-прем’єр-міністр-Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів у межах робочої поїздки на Львівщину ознайомився із роботою ПАТ «Концерн Електрон».

До складу концерну входять кілька підприємств, зокрема: ТзОВ СП «Електронтранс» - виробництво міського електротранспорту – низькопідлогових трамваїв, тролейбусів та електробусів підвищеної комфортності.

Також СП ТОВ «Сферос-Електрон», що спеціалізується на автономних рідинних підігрівачів, ресиверів, паливних баків, кермових колонок для транспортних засобів. Встановлення кліматичних систем, вентиляційних та сонячних люків, завод «Полімер-Електрон»  - виготовлення виробів різного рівня складності з полімерних матеріалів та пінополістиролу. Інструментальне виробництво. Від колективу віце-прем’єр отримав сувенір – модель львівського трамваю.

Степан Кубів також відвідав підприємство «Сан Гарден» у Городку, де дав старт новим виробничим потужностям.  ДП «Сан Гарден» є частиною великої європейської групи SUN GARDEN – німецької компанії з виробничими потужностями у країнах Східної Європи, яка є лідером на ринку виробництва ліжок, матраців, домашнього текстилю і декору. На ринку Львівщини ДП «Сан Гарден» працює з 2004 року. У 2017 році компанія ввела в експлуатацію новий цех з виробництва матраців. Для себе Степан Кубів придбав ковдру та подушку.

Всі фото: Дивись.info

ВОЛОДИМИР ГАЛЕЧИК

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: