У центрі Львова з’явилась благодійна точка збору одягу та взуття

image3_575606178

Тепер віддати речі на благодійність можна ще в одній точці у центрі Львову.

Шопінг-клуб LeBoutique відкрив перший центр видачі товарів у Львові, а також разом з Благодійним фондом «Карітас України» ініціював charity-проект «Допомагати leгко».

У центрі видачі товарів, де можна безкоштовно отримати чи повернути замовлення з інтернет-магазину, а також приміряти речі у комфортних примірочних, встановили спеціальний благодійний бокс для збору одягу, взуття, сумок та дитячих товарів, який буде працювати на постійній основі.

Проект «Допомагати leгко» вже успішно працює у Києві, Одесі та Харкові. За неповних два місяці шопінг-клуб передав більше 40 наповнених боксів людям, які опинились у складних життєвих обставинах. Речі можна приносити до центру обслуговування LeBoutique за адресою вул. Гребінки, 2 з понеділка до суботи з 9.00 до 21.00 та у неділю з 10.00 до 18.00.

«Звільніть шафу від одягу, який більше не приносить вам радість та віддайте речі людям, які потребують допомоги!», – закликають організатори. Зберіть чистий одяг, взуття, сумки, іграшки Відвідайте Центр видачі замовлень LeBoutique (вул. Гребінки, 2) Покладіть речі у спеціальний благодійний бокс Благодійний фонд «Карітас України» розподілить вашу допомогу серед тих, хто гостро потребує підтримки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: