Близько тисячі строковиків прибули на Яворівський полігон

Орієнтовно тисяча новобранців, призваних на військову службу під час весняного призову, прибули до Навчального центру у Старичах на Львівщині (Яворівський полігон), передає Zaxid.ne

Орієнтовно тисяча новобранців, призваних на військову службу під час весняного призову, прибули до Навчального центру у Старичах на Львівщині (Яворівський полігон), передає Zaxid.net.

Адаптуватися до умов служби строковикам допомагають досвідчені офіцери. Щотижня строковиків відвідують священики Центру військового капеланства УГКЦ зі Львова, які проводять бесіди на морально-етичну тематику.

Крім того, щонеділі у Навчальному центрі відбуваються концерти. Під час одного із концертів талановитий строковик Артем Ящишин із міста Зеленодольська, що на Дніпропетровщині, зі сцени разом із Муніципальною капелою бандуристів із міста Івано-Франківська заспівав кілька пісень для своїх побратимів.

Перед складанням військової присяги, яка відбудеться за кілька тижнів, на строковиків весняного призову 2016 року чекає «бойове хрещення» — перші стрільби на полігоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: