У Львові просто неба провели покази мод Street Fashion Show (Фото)

14292442_350842935248167_6595112490277533928_n

Street Fashion Show - вуличні покази мод від українських дизайнерів та виробників одягу, відбулись 17 вересня на фестивалі вуличної їжі «Street Food So Good».

У рамках фестивалю «Street Food So Good» працював Street Fashion - перший в Україні ярмарок виробників одягу, аксесуарів та хендмейд виробів в стилі street wear. На Street Fashion cвої моделі представили понад 30 виробників одягу та прикрас. Серед учасників як вже відомі бренди, так і невеличкі стартапи, які прагнуть розвиватись. Окрім львівських, були також представлені бренди з різних куточків України (зокрема, Одеса, Київ).

Родзинкою ярмарку та й фестивалю загалом стало Street Fashion Show - показ мод. На вуличному подіумі презентувати одяг 8 брендів - виробників та дизайнерів одягу в Україні. Серед них - Imago, Heyday, NoworNever, WhiteSand, Штапель, Asew, Cooper Style, Cokosy.

«Приємно, що вироби брендів, які брали участь у шоу, можна було одразу на місці приміряти і придбати. А ще мене вразив професіоналізм моделей, які зголосились взяти участь у фешн-шоу - якщо такі красуні будуть і надалі пропагувати українського виробника, то нас чекає велике майбутнє», - зазначила Оксана Самченко, координатор Fashion-програми на фестивалі.

Організатори планують повторити Fashion-програму та вуличні покази мод на наступному фестивалі «Street Food So Good» вже весною 2017 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: