У Львові затримали озброєних хуліганів з наркотиками (Фото)

14359176_1596631447305288_5063294049723258009_n

Патрульні затримали трьох осіб, яких заявники звинувачують у побитті та погрозах пістолетом.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львова.

В повідомленні йдеться, що сьогодні, близько 2 годині ночі до патрульних надійшов виклик про побиття та погрози пістолетом біля одного з нічних клубів на проспекті Чорновола.

Інспекторам розповіли, що невідомі особи на позашляховику Toyota Land Cruiser побили чоловіків, забрали телефон, документи та ключі від автомобіля. А ще, за словами постраждалих, погрожували пістолетом. Коли патрульні приїхали на місце, то згаданий автомобіль саме виїжджав з прилеглої до клубу території. Екіпаж заблокував виїзд позашляховику. Двох осіб затримали, один намагався втекти. Його затримали на вулиці Окуневського. Поруч з ним знайшли предмет схожий на пістолет та пакунок з речовиною, що ззовні нагадує амфетамін.

Одного із заявників забрали до лікарні зі зламаним носом та щелепою. На місце події викликали слідчих. Власник автомобіля має зареєстровану на себе рушницю та пістолет для відстрілу гумових куль.

Підозрювані стверджують, що нікого не били, лише пошарпали і пістолетом нікому не погрожували. Однак свідки повідомили, що особи з Toyota Land Cruiser таки нанесли тілесні ушкодження хлопцям, погрожували пістолетом та намагалися одного з них насилу посадити в автомобіль.

Тепер справою займаються слідчі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: