У Львові начальнику Генштабу ЗС Грузії вручили почесний диплом (Фото)

14593419_969761086485790_1131168897_n

Начальнику Генерального штабу Збройних сил Грузії генерал-майору Вахтангу Капанадзе присвоїли та вручили диплом «Почесний доктор Національної академії сухопутних військ».

З цієї нагоди Вахтанга Капанадзеуже привітав голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин та вручив йому пам’ятну монету, виготовлену до 25-ї річниці Незалежності України, повідомляє прес-служба ЛОР.

Урочистість відбулася сьогодні, 4 жовтня, під час Вченої Ради Академії.

«Я радо вітаю у Львові начальника Генштабу Збройних сил Грузії Вахтанга Капанадзе. Добре пам’ятаю, коли зимою 2015 року – період, який для нас був дуже важким, саме грузинські військові зі званнями лейтенантів та підполковників вчили тут у нас наших бійців снайперської справи. Велика подяка Вахтангу Капанадзе за те, що у Грузії є такі військові, які готові допомогти за першим покликом», – зазначив Олександр Ганущин.

У свою чергу генерал-майор Вахтанг Капанадзе наголосив про велику честь для нього бути почесним доктором Академії сухопутних військ. Та додав: «Вважаю, що – це звання має бути символічним для наших народів та Збройних сил наших країв. Нас поєднує давня дружба та взаємодопомога і ми готові продовжувати обраний нами курс».

Довідка:

Начальник Генерального штабу Збройних сил Грузії генерал-майор Вахтанг Капанадзе очолює Генеральний штаб ЗС Грузії з 22 листопада 2013 року. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: