У Буському районі створили імпровізований смітник із львівських відходів (фото, відео)

dscn9816

Вантажівка із львівськими побутовими відходами намагалася незаконно вивантажити сміття на території Ожидівської сільської ради неподалік села Баймаки.

Дві вантажівка із львівськими побутовими відходами намагалися незаконно вивантажити сміття на території Ожидівської сільської ради неподалік села Баймаки.

Про це пише Буське радіо.

Під час спілкування з водієм було встановлено, що сміття привезли зі Львова , а завантажили його на фірмі «AVE-Львів», але жодних документів предявлено не було. Водій повідомив, що усі дозвільні документи забув в офісі фірми завантажувача і вже зателефонував керівництву, щоб необхідні папери привезли.

Також при під’їзді до місця події перед залізничним переїздом на узбіччі поліцейські виявили ще одну припарковану вантажівку. Водія у транспортному засобі не виявилося, проте з кузова важковаговика було добре відчутно сморід побутових відходів, а крізь отвори у покрівельному тенті можна було чітко розгледіти завантажене сміття. Як виявилося згодом – ця фура того ж власника, що й перша.

Після оформлення відповідної документації вищезазначені вантажівки під супроводом поліцейських доправили на штрафмайданчик, де транспорт перебуватиме до з’ясування всіх обставин даної справи.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: