Двох медпрацівників, які робили аналізи голові Жовківської РДА на стан сп’яніння, звільнили (документи)

Головний лікар наркодиспансеру Мирослава Кабанчик своїм наказом звільнила медпрацівників, що чергували у ніч з 29 на 30 грудня – саме тоді, коли стався інцидент з головою Жовківської РДА.

Про це повідомива в.о. керівника департаменту охорони здоровя Ірина Микичак на своїй сторінці у Фейсбук.

«Департамент охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації звернувся до обласної прокуратури і управління національної поліції з приводу того, що з 9.00 ранку (30 грудня – ред.) народний депутат незаконно позбавив особистої свободи і перешкоджає професійній діяльності головного лікаря Комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний державний клінічний наркологічний диспансер» М.Кабанчик, закривши її в кабінеті і вимагаючи звільнити працівників, які проводили освідчення громадянки Щ. (Надії Щур – ред.)

Разом з головою комісії з охорони здоров'я обласної ради Михайлом Гичкою зустрілись з народним депутатом України В.Парасюком, командиром підрозділу ДПП А.Пушкарем, представником громадськості Н. Шелестак, помічником народного депутата І. Голуб, головним лікарем М. Кабанчик у приміщенні відділення обл.наркодиспансеру по вул.Науковій. Вислухали аргументи усіх присутніх.

Після зустрічі головний лікар своїм наказом звільнила медпрацівників, що чергували у ніч з 29 на 30.12.2016 року.

Департаментом ОЗ буде проведено службову перевірку в обласному наркологічному диспансері», – написала Микичак.

Відреагував на це рішення і нардеп Парасюк: «Підсумки сьогоднішнього дня. Двох звільнили, одна саме себе звільнила, ще одну звільнять найближчим часом. З однієї сторони патрульна поліція, активісти і журналісти, з другої – корупціонери, злочинці і брехуни».

Нагадаємо, вночі з 29 на 30 грудня патрульна поліція затримала голову Жовківської РДА на трасі Рава-Руська-Львів за підозрою, що жінка керує автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Надія Щур відмовилася проходити тест на драгері, тому була доставлена до Львова, у лабораторію наркодиспансеру на вулиці Науковій.

Читайте також: Кабанчик проти Парасюка: головлікар наркодиспансеру написала заяву на нардепа (Відео)

Під час інциденту був присутній нардеп Парасюк, який запідозрив, що аналізи могли сфальсифікувати. Відтак зачинився у кабінеті з головним лікарем наркодиспанчеру Мирославою Кабанчик та іншими медиками, які чергували тієї ночі.

Крім того, невдовзі голова ЛОДА Олег Синютка повідомив, що Надія Щур написала заяву на звільнення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: