Героїчний медбат «Госпітальєри» отримав спецавто від волонтерів

dsc_4735

Активісти з Національного руху «Державницька ініціатива Яроша» відправили чергову велику партію гуманітарної допомоги на фронт.

 

Медикаменти, амуніція, теплий одяг, техніка та харчі попрямували  в розташування 5-го батальйону «Української добровольчої армії» Яроша, що у Новій Михайлівці на Дніпропетровщині. Спецавтомобіль, котрий передали з Португалії, відправили керівнику медичного батальйону «Госпітальєри» Яні Зінкевич. Це спеціалізований бус-катафалк з кліматичним контролем всередині. Авто призначатиметься для вивозу загиблих з зони бою у морги. Вантаж та автомобілі перед відправкою у зону АТО освятив капелан УДА о. Михайло.

«Наші воїни-добровольці на передовій мусять бути ситі та одягнені, аби давати гідну відсіч окупанту, який вже четвертий рік топче нашу землю. Державі наші добровольці, як виявляється, досі не потрібні. Тому наше першочергове завдання як волонтерів - опікуватися цими воїнами. Я щиро вдячна українській громаді з Португалії за те, що передали для нашого героїчного медбату УДА «Госпітальєри» катафалк. Таке авто на війні є дуже потрібним. Висловлюю вдячність всім іншим волонтерам, які допомагають нашим воїнам», - зазначила координатор НР ДІЯ Львівщини Олена Живко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: