На кордоні у поляка вилучили комп'ютерних забавок вартістю понад три мільйони гривень

15937121_1231281483627721_7014802775613091365_o

У ПП «Шегині» у громадянина Польщі виявили диски, скетч-карти для комп’ютерних ігор та ігрові приставки вартістю 3,1 мільйона гривень.

У ПП «Шегині» у громадянина Польщі виявили диски, скетч-карти для комп’ютерних ігор та ігрові приставки вартістю 3,1 мільйона гривень.

Про це повідомляє ДФС у Львівській області.

В повідомленні йдеться, що вчора в зону митного контролю МАПП «Шегині» заїхав автомобіль Ford Mondeo під керуванням громадянина Республіки Польщі. Для перетину кордону він обрав смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор», чим заявив про відсутність будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню.

Під час візуального огляду автомобіля у працівників митниці виникла підозра про можливе переміщення таких товарів. Автомобіль було виведено в спеціальне в місце для митного огляду. Там у багажному відділенні автомобіля митники виявили товар, який відповідно до ст. 374 МК України перевищує неоподатковувану норму переміщення через митний кордон України, зокрема диски, скетч-карти для комп’ютерних ігор Battlefield, EA FIFA 17, PlayStation Live 90 days, Titanfall 2, GTA V, PS4 Pack Games, ігрові приставки тощо. Загальна вартість товару – 3 мільйони 182 тисяч гривень.

Отже, громадянин Республіки Польщі порушив встановлений порядок проходження митного контролю в зоні спрощеного митного контролю, тобто перемістив товар, який перевищує неоподатковувану норму.

За ознаками ст. 471 Митного кодексу України складено протокол про порушення митних правил. Предмети порушення вилучено. Справу скерують до суду, який і визначить покарання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: