Пересіли на Uber – хай терплять, — таксист про львів’ян

IMG_4846

Львівські таксисти приїхали під ЛОДА, щоб передати свої вимоги до влади. Вони вимагали заборонити у місті «Яндекс.Таксі» та таксі Uber.

 

Акція спричинила транспортний колапс у центрі міста, а на вулиці Дорошенка таксисти демонстративно перекрили дорогу для іншого транспорту. При цьому під ЛОДА протестувальники висловлювали обурення непатріотичною поведінкою львів’ян, які масово пересіли на російські «Яндекс.Таксі» та Uber.

«Львів'яни самі винні. Більшість з тих хто користується послугами таксі діють «аби мені було дешевше». Значить це терпіть. Ми залишилися без роботи, наші сім'ї без куска хліба. А в нас є кредити, нам треба комунальні послуги платити. Я закрив підприємницьку діяльність, тому що коли вся Україна  платила 100 гривень податку у Львові ми платили 200, а тепер податки захмарні а розцінки на таксі дотримуються тих параметрів, коли бензин був 5 гривень. Тобто грубо розцінки на життя зросли в 10 разів а послуг таксі ніхто не враховував запчастини, бензин, гума, все подорожчало в рази, а тарифи коригують на гривню» - заявив у коментарі журналістам один з протестуючих таксистів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: