Таксисти почекають до 1 травня, а потім буде всеукраїнський протест (фото)

IMG_4825

Львівські таксисти передали в ЛОДА свої вимоги щодо заборони «Яндекс.Таксі» та Uber.

Як розповів голова асоціації вільних профспілок автотранспортників України Андрій Корчинський, в акції прийняли участь понад 500 таксистів. При цьому таксисти одночасно вимагають і перевірки і заборони сервісів.

«В нас є три ключові  вимоги - розпочати перевірку «Яндекс.Таксі» та Uber і припинити діяльність цих структур на території України. Крім того, що вони вносять хаос на ринку перевезень заохочуючи до роботи нелегальних таксистів, вони ще й через мобільні додатки збирають персональні дані наших громадян, що є небезпечно,   бо це інформація для країни-агресора. Крім того ми до 1 травня вимагаємо законодавчо врегулювати діяльність інформаційних серверів  а також внести зміни до законодавства, щоб була реєстрація і ліцензія місцеві. Цей вид  діяльності підлягає ліцензуванню, щоб оплачувалися місцеві податки. Також вимога є щодо запровадження фіксованого податку для представників малого  бізнесу, самозайнятих осіб та перевізників» - заявив Андрій Корчинський.

За його словами, таксисти від сьогодні починають координувати підготовку до всеукраїнської акції протесту, яку проведуть 1 травня, якщо не буде реакції влади.

Андрій Корчинський також наголосив, що Uber – теж контролюється російським бізнесом.

«Uber працює через Uberlin - це московський офіс, який працює по всьому колишньому Радянському Союзу» - заявив Андрій Корчинський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: