Прокурор розповів подробиці жорстокого вбивства фельдшерки

18049936_1410764708962609_1487229111_o

На території однієї з військових частин, що дислокується в Яворівському районі відбулось вбивство військовослужбовця.

На території однієї з військових частин, що дислокується в Яворівському районі відбулось вбивство військовослужбовця.

Про це сьогодні, 19 квітня, під час брифінгу повідомив військовий прокурор Львівського гарнізону Владислава Савинця, передає ІА Дивись.info.

«18 квітня о 3 годині ночі до Львівського гарнізону надійшло повідомлення про те, що на території однієї з військових частин що дислокується в Яворівському районі відбулось вбивство військовослужбовця. Попередньо було встановлено, що 18 квітня під час розпиття алкогольних напоїв на території полігону на бойовому злагодженні перебувала військова частина з Одеської області, під час розпиття алкоголю між жінкою-військовослужбовцем та військовим відбувся словесний конфлікт в результаті якого чоловік ножем завдав два ножові поранення в серце жінки і перерізав їй горло. Після цього з метою приховати злочин, тіло скинув в яму для відходів, а сам військовий намагався втекти, але згодом повідомив про злочин», - розповів прокурор.

Зараз військовослужбовець затриманий, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Також він додав, що перед вбивством, в палатках, де проживали військові, знаходилася психологиня, і як повідомили свідки, відбулася сварка між жінками, обставини сварки з'ясовують.

Владислав Савинця додав, що військовослужбовець, який підозрюється у вбивстві, та його жертва – учасники АТО, обоє служили у зоні бойовий дій на Донбасі, проходили службу за контрактом в одній із військових частин Одещини, яка зараз тренується на Яворівському полігоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: