У Львівській ОДА закликають повідомляти про факти неякісного ремонту доріг

На Львівщині активно триває ремонт доріг на понад 10 напрямках.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

У департаменті дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА повідомили: за кошти від перевиконання митних платежів ремонтують дорогу Львів-Самбір-Ужгород, Львів-Радехів-Луцьк та Броди-Червоноград.

За кошти інвестиційного проекту ремонтують шляхи Львів-Пустомити–Меденичі, Рава-Руська-Яворів-Судова Вишня, Миколаїв-Городок-Кам’янка-Бузька-Бібрка. Ведуться ремонтні роботи на дорозі Бориня-Мохнате, прокладають асфальтне покриття за державний кошт. Підрядна компанія також працює на автомагістралі Львів-Тернопіль.

Крім того, міські ради за кошти місцевих бюджетів прокладають комунальні автошляхи. Відтак, у Новояворівську розпочали плановий ремонт комунальної дороги на в’їзді в місто. Як стверджує голова міської ради Новояворівська Василь Муравель вдалося використати одну машину асфальту. Натомість дві інших не вивантажили, через несприятливі погодні умови, їх скерували на інший об’єкт.

У департаменті дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА закликають повідомляти про факти неякісного виконання ремонту доріг на території Львівщини на обласну гарячу лінію – 112. У разі підтвердження фактів неякісного дорожніх робіт, винних притягатимуть до відповідальності.

Львівська ОДА вдячна активістам за контроль під час ремонту доріг на території області. І наголошує на пильному контролі міських посадовців під час ремонтної кампанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: