У Радехові податкова накрила підпільний цех з виробництва алкоголю

20430096_1433144660108068_3830016755366109219_n

Податкова міліція Львівщини припинила діяльність підпільного виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв, які продавались через мережу магазинів за заниженими цінами.

Про це повідомили в ДФС у Львівській області.

Під час проведених 25 липня цього року обшуків у приміщеннях двох приватних домогосподарств міста Радехова Львівської області виявлено 23 пляшки коньяку з марками акцизного податку з явними ознаками підробки, 3,2 тисячі літрів спирту у бочках і каністрах, 50 тисяч корків, етикетки на горілку марки «Володар», марки акцизного податку сумнівного походження, шланги, лійки, клей, та інші засоби і пристосування для виготовлення фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів. Орієнтовна вартість вилучених товарів складає понад 600 тисяч гривень

Загалом за 7 місяців поточного року співробітниками податкової міліції ДФС у Львівській області ліквідовано 7 підпільних виробництв алкогольного фальсифікату.

Загальна кількість вилученого з незаконного обігу алкоголю складає 14,3 тис. літрів, спирту – 1,6 тис. літрів.

Тільки за перше півріччя цього року оголошено 13 підозр підозрюваним за статтею 204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів», і матеріали 13-ти кримінальних проваджень скеровано до суду з обвинувальним актом, по 6-ти справах судами постановлено обвинувальні вироки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: