Опубліковані фото фінального прототипу iPhone 8

IMG_20170813_182228-1200x900

Оприлюднено найбільш деталізований дизайн нового iPhone 8.

Опубліковані фото фінального прототипу нового смартфона виробництва американської корпорації Apple Inc. iPhone 8. Про це повідомляє Forbes.

«Я можу підтвердити, що це фінальний дизайн iPhone 8. На відміну від багатьох макетів, які являють собою звичайний шматок металу, цей прототип дуже докладний і створений з високоякісних матеріалів на фабриці», - заявив редактор Forbes Гордон Келлі. Згідно з інформацією видання, iPhone 8 дійсно трохи більший, ніж iPhone 7, але помітно менший, ніж iPhone 7 Plus. Він схожий на Galaxy S8 за зовнішнім виглядом, і для більшості власників повинен бути зручний для використання однією рукою.

Наголошується, що задня кришка смартфона виконана зі скла для підтримки бездротової зарядки. Також iPhone 8 має 5,8-дюймовий безрамковий дисплей, а у верхній частині дисплея знаходиться проріз під динамік і датчики.

Так, за інформацією Келлі, Apple дійсно планує відмовитися від кнопки Home зі сканером відбитків пальців Touch ID і замінити його сканером особи Face ID. Повідомляється, що новий смартфон iPhone 8 буде презентовано на щорічній презентації Apple восени цього року. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Apple випадково розсекретила революційну систему розблокування iPhone 8 розпізнаванням обличчя користувача. Інформація про цю функцію міститься у програмному коді розумної колонки HomePod.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: