25 ОТГ Львівщини зможуть отримати сучасні спортивні майданчики за кошти ЄС

DSC_5595_1505386114
Фото: loda.gov.ua

У Львові підписали декларацію співпраці між Міністерством молоді та спорту України, Львівської облрадою та облдержадміністрацією для підвищення якості та формування здорового способу життя серед сільської молоді.

У Львові підписали декларацію співпраці між Міністерством молоді та спорту України, Львівської облрадою та облдержадміністрацією для підвищення якості та формування здорового способу життя серед сільської молоді.

Документ передбачає спорудження типових спортивних майданчиків у всіх 25-ти створених до сьогодні об’єднаних територіальних громадах Львівщини, повідомляє ІА Дивись.info.

За словами голови Львівської облради Олександра Ганущина, сторони задекларували спільну підготовку проекту «Спортивна молодь – здорова нація», що подається на конкурс проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу.

«Партнером проекту буде асоціація "Єврорегіон Карпати – Україна". Йдеться про 25 ОТГ, які отримають можливість мати уніфіковані спортивні споруди для спорту у сільській місцевості. Я б дуже ж хотів, щоб проект ("Спортивна молодь – здорова нація", - ред.) став пілотним і в інших областях України», - сказав Олександр Ганущин.

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов в свою чергу додав, що до проекту також залучать Міністерство закордонних справ України.

«Підписаний документ об’єднує зусилля місцевої влади Львівщини і Міністерства молоді та спорту України. Ми маємо на меті залучити європейські кошти, щоб побудувати типові спортивні майданчики у 25 об’єднаних територіальних громадах. З’явиться більше ОТГ – будемо залучати додаткові кошти», - додав Ігор Жданов.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: