За ніч сталося п’ять наїздів на пішоходів – двоє людей загинули

21740468_1743504295951335_4996119231057193556_n

Цієї ночі та зранку у Львові та на дорогах державного значення сталося 5 наїздів на пішоходів. В ДТП постраждало 6 осіб - двоє з них загинули на місці події.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Перший наїзд на пішохода стався вчора поблизу села Деревач на автодорозі Київ-Чоп між 22 та 23 годиною. За словами 30-річного водія автомобіля Volkswagen Passat, він не помітив 66-річну мешканку міста Дрогобич на проїзній частині і збив її. Жінка від отриманих травм загинула на місці.

Близько опівночі стався наїзд на пішохода на перехресті вулиць Стрийська-Наукова. 19-річний водій автомобіля Ford Escort збив 43-річного чоловіка, який від отриманих травм загинув на місці.

Ще один наїзд трапився на вулиці Шевченка. Патрульних викликав чоловік, який став свідком того, як автомобіль Mazda чорного кольору збив людину. З транспортного засобу вийшли невідомі та забрали пішохода в автомобіль, зазначивши, що завезуть його до медичного закладу. Очевидець надав усі дані автомобіля. Тим часом інший екіпаж отримав виклик з вулиці Михайла Кричевського від громадянина, який стверджував, що його збив автомобіль. Чоловік був зі слідами крові на одязі та обличчі. Він розповів, що збили його на вулиці Шевченка і сказали, що доставлять у лікарню. Натомість чоловіка відвезли в невідомому напрямку і викинули на узбіччі. Чоловіка госпіталізували.

За невідомих обставин стався наїзд на пішохода на проспекті Чорновола. Ще до приїзду патрульних 24-річного пішохода забрали у лікарню. Попередній діагноз – забій та розтяг зв’язок лівого гомілковостопного суглобу. Чоловік перебував в стані алкогольного сп’яніння. Автомобіля на місці пригоди не виявили.

Вже зранку стався наїзд на 8 км+900 м Західного обходу Львова. 32-річний водій Volkswagen LT здійснив наїзд на двох пішоходів. За словами водія, невідомі раптово вийшли на дорогу і начебто переходили дорогу в недозволеному місці. Їх забрала швидка.

В усіх випадках працювали слідчі, які встановлюватимуть винуватців та обставини ДТП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: