Автопарк центру медицини катастроф Львівщини поповнили нові автомобілі швидкої допомоги (фото)

IMG_8894

На території підстанції №1 Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф відбулася передача двох машин швидкої допомоги.

Автомобілі були закуплені за кошти обласного бюджету. Вартість кожного автомобіля сягає приблизно 2 мільйони гривень, повідомляє ІА Дивись.info.

«Завдяки тим рішенням, які були прийняті на сесії Львівської облради сьогодні ми маємо два автомобіля, які відповідають всі сучасним вимогам. До кінця року внаслідок перевиконання бюджету буде закуплено ще два автомобілі», - сказав голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

За його словами, на сьогодні міська станція обладнана 58 автомобілями, з них 22 автомобіля не російського виробництва.

«Ми сподіваємося, що на наступний рік ми зможемо не тільки збільшити кількість автомобілів, але й зможемо оснастити всі наявні автомобілі додатковим обладнанням», - додав Синютка.

Як повідомив заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк, на наступний рік можливо буде виділено суттєву суму коштів для придбання нових автомобілів.

«Це не покриє всі потреби нашого міста і області, але це перший крок. Ми вже почали активно працювати над бюджетом на 2018 рік. Також ми спільно з ОДА працюємо над реформуванням нашого комунального майна», - зазначив Гірняк.

Натомість, директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак заявила про потребу водіїв для швидких.

«В нас є проблема з кадровим забезпеченням — приблизно 60 вакансій водіїв», - заявила Сикичак.

Фото: ІА Дивись.info

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: