Як львів’яни виграли два авто на ювілеї «Львівської Мрії» (фото, відео)

IMG_1637

Компанія «Львівська Мрія» цими вихідними відзначила 5 років роботи на львівському будівельному ринку. Свято влаштували не лише для працівників компанії, а й для тих клієнтів, хто придбав квартири у новому житловому комплексі. Таким чином компанія вчергове дякує покупцям за довіру.

Компанія «Львівська Мрія» цими вихідними відзначила 5 років роботи на львівському будівельному ринку. Свято влаштували не лише для працівників компанії, а й для тих клієнтів, хто придбав квартири у новому житловому комплексі. Таким чином компанія вчергове дякує покупцям за довіру.

*промоція

У суботу в комплексі «Львіварня» компанія «Львівська Мрія» влаштувала справжнє свято для мешканців майбутнього житлового комплексу по вул. Княгині Ольги у Львові. Кілька годин карнавалу, конкурсів, дитячих забав, музичних виступів і, родзинка шоу, розіграш двох автомобілів – усе це п’ятирічний ювілей «Львівської Мрії».

Святкування разом

Гостей зустрічають яскраві вогні у вишукано оздобленому залі «Львіварні», спалахи фотокамер, та ходулісти в маскарадних костюмах. Все говорить про те, що свято буде грандіозним, але при цьому сімейним та душевним. З самого початку вечора майбутні сусіди починають знайомитись, спілкуватися та святкувати, а святкувати є що – дуже скоро вони всі  стануть свідками втілення своїх мрій та заселяться у новий дім.

Таким чином дні народження компанії проходять вже за традицією: щоразу клієнти мають нагоду долучитися до свята та, принагідно, познайомитися із майбутніми сусідами. І, більше того, впродовж вечора усі гості мали нагоду взяти участь у розіграшах різноманітних призів, подивитися виступи фокусника, гімнасток і ходулістів, а також зробити фото на пам’ять у спеціальній фотозоні, та отримати його в руки вже за кілька секунд.

Гості могли відправитися на екскурсію музеєм пивоваріння, адже у цей час дітей розважали у спеціально облаштованій ігровій зоні з аніматорами, забавами, конкурсами та відеоіграми.

Основним музичним гостем свята був Арсен Мірзоян, який разом із командою музикантів зіграв для гостей повноцінний концерт. Фіналіст шоу «Голос країни» співав у Львові авторські пісні та вітав компанію зі святом.

До слова, такі свята влаштовують регулярно, і щоразу родзинкою свята є розіграш цінних призів. Наприклад, минулого разу розіграли двокімнатну квартиру, а цього – два автомобілі. Минулий розіграш провели на «Арені Львів», запросили гурт ДЗІДЗЬО, зробили шоу-програму як для дорослих, так і для дітей.

Розіграш авто

Цього ж разу мрії збулися аж у двох родин, адже «Львівська Мрія» розіграла два Volkswagen Polo (ФольксВаген Поло). Учасниками розіграшу стали ті, хто придбав квартиру у житловому комплексі на вул. Княгині Ольги. Звичайно, з самого початку вечора гості чекають цього моменту, адже кожен сподівається, що сьогодні удача буде саме на його боці.

І от після кількох годин розваг, хвилюючий момент: під сценою зібралися учасники розіграшу. Виносять барабан із діжками, на яких – завітні номери. Ще кілька секунд – і ми вже знаємо ім’я першого переможця. Молодий хлопець на ім’я Володимир із вигуками радості вибігає під сцену. Він, власник двокімнатної квартири у новому ЖК, а тепер ще й виграв автомобіль! Володимир зізнається, що цей день не віщував для нього нічого доброго, адже з самого ранку все йшло не так, тому й на перемогу не надто розраховував.

«Я не вірив у те, що таке можливо, бо ніколи не вірив у якісь конкурси та розіграші, - зізнається Володимир. - До того ж, мені сьогодні не таланило весь день: з самого ранку дуже боліла голова, захворіла вагітна жінка, я мав їхати сюди із маленьким сином, вже навіть взяв для нього костюмчик, але виявилося, що він теж захворів; сюди я теж вчасно не встигав і думав, що день остаточно провалився. Але приїхав сюди і в мені прокинувся якийсь азарт, хоч до кінця й не вірилося, що я можу виграти. А щойно я почув, що виграв мій номер – я ледь не зомлів від щастя! Аж досі руки тремтять від такої новини! У мене зараз є робоче авто, але тепер буде ще й власне! І про цю квартиру ми довго мріяли, це для нашої молодої сім’ї, ми довго збирали гроші на це житло, і нарешті її придбали. Вона хоч і невелика, але ми обрали її за комфорт, до того ж, це практично центр міста, ми саме про таку й мріяли!»

Але це – ще не кінець, бо розіграш триває і в присутніх залишається шанс виграти друге авто. Ведучий разом із директором компанії крутять барабан і нарешті виголошують завітне число. Молода жінка, Христина – новий власник автомобіля! На відміну від першого переможця Христина зізнається, що у свою перемогу вірила та налаштовувала себе, що сьогодні має піти додому із цінним призом. За її словами, вигравала автомобіль саме для себе, адже власного ще не мала, хоч давно мріяла про це.

Тепер двоє щасливчиків отримали ключі від автомобілів, тож святкують подвійне здійснення мрій. Відтак, компанія «Львівська Мрія» стала своєрідним «Миколаєм», що робить дива напередодні казкового свята, яке ми всі так любимо з дитинства.

5 років успіху

За ці роки роботи на львівському будівельному ринку, компанія встигла побудувати 5 будинків, які вже здані та заселені. Тепер у планах – новий великий комплекс на вул. Княгині Ольги. Загальна ж кількість квартир у ЖК «Львівська Мрія», який вже добудували – 600. Що цікаво, усі будинки були здані в експлуатацію навіть раніше від запланованого терміну, адже у компанії люблять тішити клієнтів такими приємними сюрпризами. Про ювілей та плани розповів директор будівельної компанії «Львівська Мрія» Андрій Борисов.

«5 років компанії означають, що п’ять років у нас вірять. Це означає, що ми робимо правильні речі, ми втілюємо мрії людей, - розповів Андрій Борисов. - Ми створюємо платформу, де потім клієнти будуть мати комфортне життя. Плани у нас грандіозні, бо ми хочемо завжди розвиватися, ми не стоїмо на місці і завжди ростемо. Ми завжди хочемо більшого, але до всього підходимо із розумом, бо ніколи не занурюємося одночасно в 25 проектів, аби потім думати, яким же чином добудувати ці будинки. Ми йдемо малими кроками, але дуже впевнено, аби наші покупці вірили в нас. Адже те, що ви бачите тут – це наша репутація, коли люди вірять в нас, вірять у нашу компанію. Саме тому я й кажу, що цей ювілей – це не 5 років фірмі, це – 5 років довіри».

Крім цього, за роки існування компанія неодноразово була призером різноманітних будівельних конкурсів, зокрема, премії «Український будівельний олімп» та інших. Як розповів директор компанії, справа у тому, що «Львівська Мрія» має усталену команду, яка втілює в життя усі проекти. Тобто на різних об’єктах працюють одні й ті ж архітектори, інженери та будівельники, тож якісь усіх будинків – однаково висока.

Що далі?

У майбутньому комплексі, який буде збудовано на вул. Княгині Ольги, передбачений будинок на 4 черги, окремо буде дитячий садочок, підземний паркінг на 300 машин і комерційні приміщення на першому поверсі.

Новий ЖК буде бізнес-класу, до того ж, розташований майже в центрі міста. Бізнес-клас у класовості будинків означає в першу чергу зручну інфраструктуру та якість матеріалів, із яких зведено будинок. «Основний показник бізнес-класу – це наповнення будинку, - пояснює Андрій Борисов. – Тобто, яка цегла, яке утеплення, які під’їзди, якою плиткою оздоблено, які стіни, який ліфт, які перила, чи це дійсно комфортно, чи передбачений консьєрж». А детальніше про різні класи будинків, можете почитати у нашому матеріалі.

Більше інформації про новий ЖК читайте на сайті компанії.

*промоція

Львівська Мрія – на ринку Львова вже 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”, як якісний забудовник. ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу:

м. Львів, вул. Рубчака, 11

вул. Кн. Ольги, 1

тел.: (032) 241-08-08

         (097) 811-80-80

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: