Жінка відчитала чиновника з Дніпра за неприбраний сніг у Запоріжжі

2110554
Заступника міського голови Дніпра Михайла Лисенка цими вихідними насварили за нерозчищені вулиці Запоріжжя.

Мешканка Запоріжжя, переплутавши чиновників, намагалася відчитати заступника мера Дніпра Михайла Лисенка за неприбраний у її місті сніг. Комічність ситуації з'ясувалася, коли жінка запитала чиновника про неіснуючу в Дніпрі вулицю.

Заступник мера Дніпра Михайло Лисенко посварився в соцмережі із жінкою через неприбраний сніг у Запоріжжі. Чиновник у неділю, 28 січня, опублікував скандальне листування.

Жінка, яка представилася водієм таксі, намагалася відчитати чиновника за неприбрані вулиці. Вона закликала Лисенка припинити брехати, а взятися за прибирання снігу.

Жінка назвала кілька вулиць, у числі яких опинилася вул. Лермонтова. Лисенко заявив, що не знає, де знаходиться така вулиця. У відповідь він отримав скриншот карти з виділеною червоним маркером вулицею. В такий нехитрий спосіб заступник мера виявив, що має справу з мешканкою Запоріжжя.

Мабуть, такий поворот подій був несподіваним для співрозмовниці Лисенка. Наостанок вона запитала, до кого може звернутися з цього питання з мерії Запоріжжя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: