Призовників Львівщини урочисто відправили у навчальні центри та військові частини (фото)

SONY DSC

Сьогодні, 12 квітня, більше сотні юнаків з Львівщини, яких призвали на строкову військову службу, вирушать у навчальні центри та військові частини різних областей України.  

Загалом, до війська цієї весни підуть 770 хлопців із Львівщини. Їх розприділять у Національну гвардію, Прикордонну службу та Збройні сили України.

Найкраще призовний план виконали у Радехівському, Сокальському, Городоцькому та Буському районах.

«Є, на жаль, такі міста, в яких провалили підготовчий період призову. Серед них, зокрема,  Львів та Червоноград. Основний ресурс, що є у місті Львові мусимо перекривати ресурсом області. На мою думку, це несправедливо щодо хлопців, які живуть у різних районах Львівщини. Хочеться також звернутись до призовників, щоб були більш свідомими і прийшли у свої військові комісаріати. Окрім того, усі, хто має намір працювати в органах державної влади, проходитимуть спецперевірку через військові комісаріати», - наголосив військовий комісар Львівського обласного військкомату полковник Олександр Тіщенко.

Зазначимо, за підсумками попередніх років Львівська область була серед лідерів у західній Україні за рівнем виконання призовного плану.

Фото: Віталій Іванов

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: