На Закарпатті затримали наркодилера з великою партією опію (фото)

37367134_651498995207828_7119236398556643328_n

На Закарпатті задокументовано факти виготовлення та подальшого неодноразового збуту опію екстраційного (маляс) 34-річним закарпатцем, який діяв за попередньою змовою у групі з містянами.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив військовий прокурор Олег Сенюк.

«Фіксували його незаконну діяльність доволі тривалий час – упродовж квітня-липня і за цей час наркоділок встиг виготовити і збути 3,5 л опію екстраційного (маляс). Промишляв своїм бізнесом він як на території регіону, так і за його межами. Востаннє учора, 18 липня, коли реалізував чергову партію 2,5 л наркотичного засобу. До речі, при проведенні понад 20 обшуків, у на місці події та обшуку автомобіля, на якому зловмисник намагався втекти, хоч і невдало, нами виявлено та вилучено усі вчорашні кошти та наркотичний засіб. При цьому ж, 4 кг опію екстраційного (маляс), вогнепальну та холодну зброю, а також частину коштів з попередніх закупок.

Загалом військові прокурори спільно з колегами із Нацполіції вилучили 7,5 л опію екстраційного (маляс), а це – 150 тисяч доз наркотику на суму близько 15 млн грн.

Проводили спецоперацію на Закарпатті за процесуального керівництва військової прокуратури Західного регіону України слідчі слідчого відділу ГУ Нацполіції у Львівській області спільно з оперативниками Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України.

У дану мить вирішуються питання про затримання фігурантів справи, повідомлення їм про підозру за ч. 3 ст. 307 КК України та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: