Ще один житловий комплекс у Львові пройшов експертизу проекту (фото)

37175333_1888443517868348_5032570904807211008_n

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє будівельна компанія «Львівська Мрія», яка нещодавно отримала Експертний звіт проекту ЖК «Львівська Мрія».

*промоція

Новий житловий комплекс збудують на вул. Княгині Ольга 1-5. Незабаром запланований офіційний старт будівельних робіт, адже отримані результати експертизи – передостанній крок перед початком будівництва.

В офіційному звіті зазначено, що проект нового житлового комплексу розроблений із урахуванням усіх будівельних вимог міцності, надійності та довговічності будівель, а також відповідає усім необхідним нормативам.

В Експертному звіті додають, що в проекті дотримано усіх норм пожежної, техногенної безпеки, екології та навіть енергозбереження. До слова, у будівельній компанії приділяють особливу увагу якості будівництва та питанню енергозбереження. Житловий комплекс «Львівська Мрія» скаладатиметься із цегляних будинків, адже червона повнотіла цегла - це найбільш екологічний, довговічний та теплозберігаючий матеріал. Вікна Salamander, які будуть встановлені у будівлях, є енергозберігаючими та дозволяють майбутнім мешканцям економити на опаленні приміщення.

Як ми повідомляли раніше, житловий комплекс розташований таким чином, аби мешканці могли швидко дістатися як до центру міста (5 хв) і до великих торговельних та розважальних центрів (5-7 хв до супермаркетів «АШАН», «Сільпо», «Арсен», Аквапарку та фітнес-центру). А у кількох хвилинах пішки від житлового комплексу «Львівська Мрія» розташована паркова зона, Ботанічний сад і стадіон.

Безпосередньо на території комплексу «Львівська Мрія» буде озеленений двір, розділений на спеціальні цільові зони: ігрові майданчики для дітей шкільного та ще молодшого віку, відпочинкові зони для дорослого населення, власні спортивні майданчики, зони для господарчих цілей і навіть зони для вигулу собак. Детальніше про особливості нового комплексу «Львівська Мрія» дивіться на сайті. Також для зручності мешканців передбачений підземний паркінг, а ціна паркомісця уже включена у вартість квартири!

Детальніше про квартири у ЖК «Львівська Мрія» розпитуйте у відділі продажів за телефонами: (032) 241 08 08; (097) 811 80 80; (063) 613 44 81.

*промоція

Львівська Мрія – на ринку Львова вже понад 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”. ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу:

м. Львів, вул. Рубчака, 11

вул. Кн. Ольги, 1

тел.: (032) 241-08-08

(097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: