У Львові затримали чоловіка, який, ймовірно, обікрав поляків (фото)

38926239_1901241346844295_5836330324371439616_n

11 серпня під час патрулювання на вулиці Богдана Хмельницького екіпаж патрульних 1 батальйону побачив чоловіка, який підозріло себе поводив. Коли службовий автомобіль поліції їхав повз нього, він відвернувся та змінив напрямок руху.

11 серпня під час патрулювання на вулиці Богдана Хмельницького екіпаж патрульних 1 батальйону побачив чоловіка, який підозріло себе поводив. Коли службовий автомобіль поліції їхав повз нього, він відвернувся та змінив напрямок руху, передає Патрульна поліція Львова.

Інспектори вирішили його перевірити. Патрульні зупинилися та почали прямувати до чоловіка. Той почав втікати та забіг у внутрішні двори між будинками. Його наздогнали та встановили в базі даних. Виявилося, що чоловік вже був судимим за скоєння злочину. При собі в нього виявили ніж, чотири мобільні телефони, а також грошові кошти у гривнях та злотих. Крім цього в чоловіка виявили невідому речовину рослинного походження. Оскільки в затриманого були злоті, патрульні вирішили перевірити, чи поступали заяви про викрадення мобільних телефонів чи грошей від громадян Польщі. Виявилося, що дійсно у Галицькому відділі поліції є зареєстрована заява про викрадення двох мобільних телефонів та злотих. На місце викликали слідчо-оперативну групу та експертів. Справу передали слідчим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: