Садовий йде у президенти та старт будівництва меморіального комплексу Небесної Сотні. Головне за день

Підсумовуємо головні події дня.      

Садовий йде у президенти, як у Львові будують меморіальний комплекс Небесної Сотні, та чому варто відвідати міжнародний фестиваль сценографії — про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 3 жовтня.

Садовий йде у президенти

Кандидатів у президенти стає все більше. Про свій намір сісти у крісло президента сьогодні заявив мер Львова Андрій Садовий. Де-факто президентська кампанія триває близько півроку. Про що свідчать численні бігборди і реклама по телебаченню та в соцмережах. Політолог пояснив, які шанси має Садовий на виборах президента. Деталі за посиланням.

Як у Львові будують меморіальний комплекс Небесної Сотні

На вулиці Кривоноса розпочали будівництво меморіального комплексу Небесної Сотні. Зараз на території парку «На валах» закладають фундамент та проводять земляні роботи. Завершити перший етап будівництва в мерії обіцяють у лютому. Деталі за посиланням.

Головна економічна подія осені

Вже скоро, 1-2 листопада, відбудеться одна із наймасштабніших економічних подій – Львівський міжнародний економічний форму. Подія об’єднає представників дипломатичних та бізнес-делегацій з України та закордону. Деталі за посиланням.

Вперше у Львові

Майстерність оформлення театрального простору, незвичайні арт-дійства, митці з України, Австрії, Угорщини та Німеччини.  Уже цього тижня, з 5 по 7 жовтня, вперше у Львові відбудеться Фестиваль сценографії та сценічного костюма – «Lviv Quadriennale of Scenography. Preview». Деталі за посиланням.

«Еротика куртуазна та іронічна»

У Львівській національній галереї мистецтв вже тиждень триває «еротична виставка», яка поєднала творчість двох абсолютно протилежних художників – живописця Йоханена Петровського Штерна та графіка Ігоря Щурова. Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: