У Дрогобичі оновили сервісний центр МВС (фото)

IMG_4929

13 грудня відбулась презентація оновленого приміщення сервісного центру МВС у м. Дрогобич, який став останнім у списку сервісних центрів МВС нового взірця у Львівській області.

Як інформує прес-служба поліції Львівської області, тут громадянам надаватимуть послуги із реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, видачі та заміни посвідчення водія, довідок про відсутність судимостей тощо.

Сервісні центри МВС нового зразка побудовані за принципом прозорого офісу та оформлені в єдиному візуальному стилі. Завдяки технічним зручностям - електронній черзі, сучасній інформаційній системі - процес отримання послуг для громадян значно спростився. Також центри є інклюзивними, обладнані полицями для буккросингу та дитячими куточками для найменших відвідувачів.

«Планування приміщення розроблялось на основі принципу відкритого простору та технології  «одного вікна» - так щоб унеможливити будь-які корупційні прояви. Тепер клієнту не потрібно бігати між кабінетами та коридорами, та вичікувати по декілька днів, натомість можна отримати усі необхідні послуги в одного оператора за максимально короткий термін» прокоментував начальник Регіонального сервісного центру МВС у Львівській області Олександр Плашовецький

Ще сім сервісних центрів МВС нового взірця вже працюють  у регіоні,  у м. Львові, м. Новояворівську, с. Червоне Золочівського р-ну, с. Стрільбичі Старосамбірського р-ну, м. Червонограді, м. Самборі та м. Стрю.

В населених пунктах, де відсутні стаціонарні сервісні центри МВС, за запитом від органів місцевого самоврядування громадян обслуговує мобільний сервісний центр МВС. Графіки його виїздів та маршрути можна знайти на сайті Регіонального сервісного центру МВС у Львівській області.

Також на сайті Головного сервісного центру МВС можна замовити довідку про несудимість он-лайн, перевірити свої знання з ПДР на безкоштовному тренажері або ознайомитись з інструкцією для тх, хто хоче вперше отримати водійське посвідчення. Сервісні центри МВС постійно працюють над діджиталізацією послуг та сервісів з метою зробили їх більш доступними для громадян. Зокрема, до кінця 2018 року буде запроваджено сервіс персонального електронного кабінету власника авто.

Адреса територіального сервісного центру центру МВС 4642:

м. Дрогобич, вул. Трускавецька,64

Сервісні центри МВС працюють за графіком: у вівторок – п’ятницю  - з 9:00 до 18:00, у суботу - з 9:00 до 16:45. за консультаціями з приводу послуг можна звертатись за телефоном (044)-290 -19-88.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: