Будівельний майданчик зсередини: як у Львові з’являються нові житлові комплекси (фоторепортаж)

IMG_9377

Журналісти Дивись.info побували на будівництві нового ЖК на вул. Під Голоском у Львові.

Журналісти Дивись.info побували на будівництві нового ЖК на вул. Під Голоском у Львові.

*Матеріал підготовлено за сприяння будівельної компанії «Львівська Мрія».

Попри зимну погоду, будівельні роботи на новому ЖК «Львівська Мрія» на вул. Під Голоском не припиняються. Тут вже збудовано кілька поверхів, а здати нове житло в експлуатацію планують 2020 року. За планом тут буде 16-поверховий будинок на дві секції.

Будинок матиме бетонний каркас, а заповнення та міжкімнатні стіни будуть цегляними. Бетоном залили уже кілька поверхів, а на перших поверхах вже стартували роботи із побудови цегляних стін.

Тут використовують червону повнотілу цеглу. Цей матеріал вважається найбільш екологічним, крім того він добре утримує тепло та забезпечує хорошу шумоізоляцію.

Чистова висота поверху від підлоги до стелі складатиме 2,70 м, а будинок здаватимуть мешканцям з поштукатуреними стінами, цементною стяжкою під «чисту» підлогу, двоконтурним котлом (димохідна система Schiedel QUADRO), та розведенням труб по квартирі під стяжкою (здається в робочому стані), лічильниками газу, води, електроенергії, мідною електропроводкою до розвідної коробки у квартирі, виводами під сантехніку та каналізацією.

У помешканнях встановлять металопластикові вікна та сталеві двері. За проектом, мешканці отримають вже засклені балкони, сучасні домофони та два безшумних ліфти (один із них – вантажний, розрахований на 1000 кг). А поряд із будинком розташується підземний паркінг.

Цікаво, що новий ЖК розташований на вулиці, що буквально впирається у Брюховицький ліс, і при цьому знаходиться у 5 хв їзди від центру Львова. Детальніше про проект читайте тут.

*Матеріал підготовлено за сприяння будівельної компанії «Львівська Мрія».

Львівська Мрія – на ринку Львова вже понад 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла.

ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”.

ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу: м. Львів, вул. Рубчака, 11 вул. Кн. Ольги, 1 тел.: (032) 241-08-08; (097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: