В гонитві за трендами: чим запам'ятався цьогоріч Lviv Fashion Week (фото)

CSC_0216

Lviv Fashion Week - проект міжнародного формату, що проводиться за стандартами світових тижнів моди ready-to-wear.

Lviv Fashion Week - проект міжнародного формату, що проводиться у Львові за стандартами світових тижнів моди ready-to-wear.

Цьогоріч Львівський тиждень моди проходив на Арені «Львів» з 20 по 24 березня.

Відтак, свої колекції львівським поціновувачам моди представили такі дизайнери Isagus, Onufriv O., Olesya Marchuk&Polivoda, Kateryna Karol&Synyava, chereshnivska, LiLi Sas, Klaudia Markiewicz, Balossa, Olena Oliynyk, Anna Kuźmitowicz, Rimma Donna by RIMMA TURKIYA, Oppido, Zahara, Emilio Bonadio, Marta Wachholz, Olena Dats’, fomenko oleg, Ivanna Yukhymchuk // KONYK, VBRANA by Mykytyuk&Yatsentyuk, Juliya Kros (J.Perekriostova), Vozianov.

Нагадаємо, Lviv Fashion Week орієнтований на підтримку молодих дизайнерів та створення можливостей розвитку для українських брендів.

«Львівський Тиждень Моди проводиться з 2008 двічі на рік, навесні та восени. Сьогодні це одна з наймасштабніших модних подій в Східній Європі, яка щосезону приймає понад 12 000 відвідувачів і значну кількість міжнародних гостей – редакторів, фотографів, блогерів, інсайдерів індустрії моди», - повідомляють організатори заходу.

Традиційно, на головну фешн-подію до Львова з'їхались учасники з різних країн світу: України, Польщі, Білорусі, Грузії, Вірменії, Угорщини, Хорватії, Словенії, Латвії, Естонії, Франції, Італії, Іспанії та Ізраїлю.

Зазначимо, що на Lviv Fashion Week дизайнери мали змогу представити свою роботу різні способами: подіумними показами основного розкладу, презентаціями, показами на окремих локаціях, презентаціями аксесуарів, шоурумами, тощо.

Також протягом тижня у Львові покази та презентації дизайнерів доповнювались освітньою програмою, в яку входили лекції експертів індустрії моди, круглі столи, обговорення та майстер-класи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: