Експерти зробили свій прогноз на чвертьфінальний матч ЛЧ між Манчестер Юнайтед та Барселоною

6753f
Фото ілюстративне. Джерело: Footboom.com

Сьогодні ввечері на стадіоні "Олд Траффорд" відбудеться один з найбільш інтригуючих поєдинків стадії 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, в якому місцевий Манчестер Юнайтед прийме іспанську Барселону.

*промоція

Чого чекати від цієї битви? Букмекери прогноз на топ-матч плей-офф Ліги чемпіонів.

4.05 – 3.55 – 1.96

Букмекерські компанії віддають в майбутній сутичці помітну перевагу "синьо-гранатовим", оцінюючи ймовірність перемоги команди Ернесто Вальверде коефіцієнтом на рівні 2.00. З таким прогнозом можна погодитися, адже "Барса" впевнено йде до чемпіонства в Іспанії і знаходиться в хорошій формі, тоді як "червоні дияволи" пробуксовують в останніх іграх. При цьому експерти абсолютно не вірять в підсумкову перемогу МЮ і віддають тотальну перевагу Барселоні - 1.22 проти 4.00.

Особисті зустрічі

Остання офіційна зустріч цих команд відбулася в травні 2011 року, коли в фінальному матчі Ліги чемпіонів "синьо-гранатові" оформили перемогу з рахунком 3: 1. Ця перемога стала для Барселони другою поспіль над "червоними дияволами" в фіналі головного клубного турніру Європи. Що стосується матчів на "Олд Траффорд", то в Лізі чемпіонів команди зіграли тут три зустрічі, у двох з яких були зафіксовані результативні нічиї (2:2 та 3:3), а в третьому сильнішими були манкуніанці (1:0).

Манчестер Юнайтед

Експерти не надто вірять в успіх "червоних дияволів", проте Манчестер Юнайтед вже в цьому сезоні встиг здивувати, коли після домашньої поразки від французького ПСЖ з рахунком 0:2, пройшов в наступний раунд плей-офф завдяки перемозі на "Парк де Пренс" – 3:1.

Останні успіхи МЮ цілком пов'язані з приходом на тренерський місток екс-гравця Уле Гуннара Сульшера. Саме при ньому "Юнайтед" видав шикарну серію, завдяки якій зміг увірватися в боротьбу за путівки в Лігу чемпіонів.

Втім, гра будь-якої команди складається з підйомів і спадів, і МЮ - не виняток. У чотирьох останніх іграх вони зазнали трьох поразок, однак, доречно буде зазначити, що всі ці поразки трапилися в виїзних зустрічах. Так, до гри проти Барселони манкуніанці підходять після виїзної поразки від Вулверхемптона з рахунком 1:2.

Барселона

Барселона хоч і потрапила в дуже непросту групу, проблем з виходом з першого місця в плей-офф не зазнала. У першому матчі 1/8 фіналу проти французького Ліона "синьо-гранатові" могли вирішувати результат протистояння, але не змогли підібрати ключі до воріт "ткачів" - 0:0.

У французів були надії на вихід в наступну стадію, проте безжалісна "Барса" не залишила супернику жодних шансів, розгромивши 5:1. Героєм поєдинку став Ліонель Мессі, який записав на свій рахунок два м'ячі і дві результативні передачі.

У чемпіонаті команда Ернесто Вальверде вже може приміряти золоті медалі. На вихідних "синьо-гранатові" приймали вдома головного переслідувача в особі Атлетіко і обіграли "матрацників" з рахунком 2:0. Тепер відрив від конкурента в турнірній таблиці збільшився до 11 очок і відіграти таку перевагу в іграх, що залишилися, буде вкрай непросто.

Склади

МЮ підходить до гри практично в бойовому складі. У лазареті тільки Алексіс Санчес, тоді як у Еріка Байї, Маркуса Рашфорд, Андер Еррери і Маттео Дарміан невеликі пошкодження, проте всі вони можуть зіграти. У «Барси» поза грою Томас Вермален і Рафінья Алькантара. Під питанням поява на полі Усмана Дембеле.

Після відставки Жозе Моуріньо Манчестер Юнайтед пристойно додав і в рідних стінах "червоні дияволи" можуть завдати проблем Барселоні. При цьому Сульшер розуміє, що змагатися з суперником в атакуючому футболі не варто і постарається зіграти надійно в обороні. Прогноз на матч "Тотал менше 3.0" з Коффі 1.62.

*промоція

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: