Як львівські поліцейські готуються до виборів (фото)

0-02-0a-ea3700fd8a7604ddde8aea169da74299ccafe3bb98c5cf49a2104bfd9d894724_482a4252

Тактико-спеціальні навчання проводились 24 та 25 червня.

Про це повідомили в ГУ НП у Львівській області.

Участь у заходах взяли працівники управління превентивної діяльності, Тренінгового центру, керівники територіальних підрозділів поліції, бійці батальйону поліції особливого призначення Головного управління Нацполіції Львівщини та рота тактико-оперативного реагування патрульної поліції. Також залучались офіцери та курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ, медики та інші.

«Практичний етап навчань відбувався за сценарієм, максимально наближеним до реальності, у якому кожен з задіяних працівників мав своє завдання, міг проявити лідерські якості, показати свою майстерність, а також за допомогою досвідчених фахівців виявити та усунути недоліки в підготовці», - розповів керівник навчань - начальник управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Мирон Чорній.

Головна мета проведення навчань – відпрацювання взаємодії між працівниками відомств, які будуть задіяні до забезпечення публічного порядку та недопущення правопорушень під час позачергових виборів до Верховної Ради України.

«Наше завдання – працювати так, щоб вибори на Львівщині відбулись без порушень правопорядку та виборчого законодавства. Ми вдосконалювали практичні навички спільних дій під час виникнення позаштатних чи надзвичайних ситуацій та їх локалізації», - зазначив Мирон Чорній.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: