Львівський аеропорт прийняв мільйонного пасажира (фото)

8
Фото: Міжнародний аеропорт "Львів"

Сьогодні, 7 липня, ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького» мав радісну оказію – нашими послугами скористався перший мільйон пасажирів.

У порівнянні з минулим роком ця подія трапилась майже на два місяць скоріше, повідомляє прес-служба Міжнародного аеропорту "Львів". А загалом, аеропортом-мільйонником ДП МА «Львів» знову став ще два роки тому.

У 2017 році рубіж у перший мільйон подолано 1 грудня, а у 2018 році – 26 серпня.
Та цей рік став особливим, адже честь стати символічним героєм випала маленькому Максимку Захарії, який відправлявся разом з мамою і татом, Тетяною та Ігорем, у Краків рейсом авіакомпанії Ryanair.

Біля стійки реєстрації їх зустріли представники адміністрації летовища, привітали з цією символічною подією та вручили сувенірні подарунки від аеропорту й запросили очікувати літак у бізнес-зал для пасажирів міжнародних рейсів.

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів"

Сім’я Захаріїв виявилась нашими постійними клієнтами, до того ж сусідами летовища. Вони часті гості тут не лише з метою подорожі, але й на регулярних прогулянках. Тож, можна вважати, що Максимко виріс в просторі аеропорту і не випадково став сьогоднішнім героєм.

«Цього року ми вже вчетверте кудись вибираємось з нашого аеропорту. І чудово, що він розвивається. Минулого року ми летіли у Лондон чи не першим рейсом авіакомпанії Візейр і це було неймовірно, адже ми й не сподівались, що колись це буде можливо зробити зі Львова», – розповіла пані Тетяна.

Її чоловік також відзначив – те, що колись доводилось шукати через Польщу, зараз можна робити тут, по сусідству. І чудово, що вже з Максимком можна подорожувати з дому.

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів"

«Ми дуже схвильовані і особливо втішений Максим, хоча, напевне, ще не розуміє, що сталося. А загалом, звичайно ж, приємно. Ми тут поруч живемо і часто приходимо сюди навіть на прогулянки: попити каву й подивитись літачки. І відчуваємо себе тут дуже добре. Так виглядає, що Максим, який буває тут фактично через день, притягнув до себе цю подію.

Ми летимо у Краків, а звідти у Грецію. Зі Львова зараз літати дуже зручно, адже з’являється щоразу більше напрямків. Тож, якщо не прямим рейсом, то з пересадкою, можна потрапити у цікаві для нас місця. Якщо раніше ми їхали машиною в Польщу, а звідти летіли, то зараз все це можна робити зі Львова. Хоча звичайно ж бракує рейсів на Азію. Зараз ми це робимо через Київ в основному авіакомпанією Qatar Airways. То ж очікуємо їх невдовзі у Львові, бо з дитиною найкраще летіти з рідного міста. Тим більше, що нам до летовища 200 метрів. Фактично для нас львівський аеропорт – це найближчий громадський транспорт», – відзначив пан Ігор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: