Львівський бронетанковий завод передав армії модернізовану військову техніку (фото)

F07578DE-B7EF-4EBB-A131-851733F880FC_cx0_cy5_cw0_w1023_r1_s

Цього року Львівський бронетанковий завод на замовлення Міністерства оборони має відремонтувати 70 одиниць бойової техніки, половина вже передана війську. 

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Вісім танків Т-64, два – Т-72, три пожежні автомобілі і дві броньовані ремонтно-екіпажні машини передав українському війську Львівський бронетанковий завод, який входить у державний концерн «Укороборонпром». Вся техніка не просто відремонтована, але й модернізована, кажуть на підприємстві.

«Замінені двигуни, гусеничні стрічки, вся система управління вогнем, встановлені тепловізійні приціли, радіостанції, танкова навігаційна система. Складність була у тому, що ми цього року освоїли бойовий танк Т-64 із модернізацією системи управління вогнем. Це не просто відремонтована техніка, яка у відмінному стані, але й сучасна», – каже директор Львівського бронетанкового заводу Віктор Андрощук.

Військовослужбовці, які будуть користуватись військовою технікою на передовій, оцінили відремонтовані машини.

«Танк може стріляти керованим снарядом. Українські танки добре себе показали у бою, звісно, що все залежить від підготовки екіпажу. Ця техніка модернізована і буде ще кращою», – сказав командир танкового взводу 53 механізованої бригади Віталій Марусін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: