Стан поліцейського, який отримав поранення при затриманні злочинців-втікачів, стабільний (фото)

66820DCA-74A1-4B03-B0CC-81A3FF3D25CE

Начальник ГУ Нацполіції у Львівській області Василь Віконський відвідав у лікарні сержанта поліції Олега Франківа, поліцейського-водія Жидачівського відділення поліції, пораненого під час затримання небезпечних злочинців.

Про це інформують у прес-службі поліції Львівської області.

«Мені дуже приємно, що у поліції служать такі віддані та мужні люди, котрі, ризикуючи власним життям, виконують свій обов’язок. Вже знаючи напевне, що перед ним небезпечні рецидивісти, котрі втекли з місць позбавлення волі, він вступив у нерівну боротьбу та затримав їх. Це – приклад справжньої мужності. Я дякую вам за службу та бажаю якнайшвидшого одужання. Саме такі люди повинні працювати у правоохоронних органах і, більше того, на офіцерських посадах – ми розглянемо таку можливість», – зазначив очільник поліції Львівщини.

Василь Віконський також подякував матері пораненого поліцейського, Лідії Михайлівні, за те, що виховала такого сміливого сина та пообіцяв усіляке сприяння у лікуванні та відновленні здоров’я пораненого.

Стан пацієнта лікарі оцінюють, як стабільний.

Нагадаємо, напередодні, повертаючись додому після чергування, Олег Франків побачив біля мосту через річку Стрий неподалік села Межиріччя, Жидачівського району, двох чоловіків, котрі підпадали під орієнтування на засуджених, які 3 вересня втекли з Миколаївської виправної колонії, повідомив про це у відділення поліції, а сам підійшов до них, представився та запропонував пройти з ним у відділення поліції для встановлення осіб.

Незнайомці відмовились і Олег Франків прийняв рішення про їх затримання, під час якого зловмисники почали чинити опір і один із них завдав сержанту поліції удару ножем у ліву сторону грудної клітини.

Працівники Жидачівського відділення поліції, котрі негайно прибули на допомогу своєму товаришу, затримали зловмисників. Ними виявились засуджені 20-річний киянин та 26-річний мешканець Житомирської області, котрі напередодні втекли з Миколаївської виправної колонії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: