Муркотун Тигрик та заворожуюча Британка: семеро тварин у Львові шукають затишні домівки (фото)

IMG_8800 (1)

Львів‘ян просять прихистити 4 безпритульних собак і 3 котиків, які наразі перебувають під опікою ЛКП «Лев».

 

Про це йдеться в повідомленні ЛКП на сторінці в Facebook.

«Кожному з нас, де б ми не були потрібен друг. Справжній друг це - той, хто вміє відчувати без слів, завжди буде поруч, захистить, підтримає, покращить настрій та з радістю складе компанію на прогулянці. Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі аж 7 таких пухнастих друзів. Усі вони соціалізовані, вакциновані, стерилізовані та активні. Обирайте, хто вам до душі і хутчіш приїздіть за своїм щастям в ЛКП «Лев» на вул. Промислову, 56», - йдеться в повідомленні.

Тигрик - милий муркотун, віком до до року. В ЛКП «Лев» шукають для котика відповідальних та люблячих господарів, які щодня чухатимуть йому за вушком.

Спокійна красуня Ніка, віком до року. Кішка обожнює лащитись, тому повсякчас з радістю зустрічатиме своїх господарів вдома.

Киця-муркотунка із заворожуючими очима за кличкою Британка. По поведінці видно, що вона була домашньою. ЛКП «Лев» сподівається, що хтось упізнає в ній свою загублену домашню улюбленицю. Якщо ж ні, то на підприємстві шукають для Британки відповідальних та люблячих господарів.

Молода спокійна та виважена Іггі. Собака добре гуляє на повідку та має хороші здібності до навчання.

Раф - швидше друг і компаньйон, аніж охоронець. Молодий песик соціалізований, спостережливий та чудово піддається навчанню.

Молода собака Інва. По поведінці видно, що була домашньою, адже вміє брати їжу з рук, соціалізована та має здібності до навчання.

Альфа - перша собака, що цьогоріч була доставлена на підприємство. Хвостата активна, дружня, любить спілкування з людьми. Окрім цього, Альфа, якій по віку близько року, добре піддається навчанню, може проживати в квартирі і в сім’ї з дітьми.

Фото Ірини Шелест

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: