Які свята відзначають 19 червня (іменини, народні прикмети)

ryan-holloway-168913

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 19 червня в Україні і світі.

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 19 червня в Україні і світі.

Свята та події 19 червня

Дата Міжнародного дня боротьби з сексуальним насильством в умовах конфлікту була обрана на честь ухвалення 19 червня 2008 року резолюції Ради Безпеки 1820 (2008), в якій Рада засудила сексуальне насильство як тактику ведення війни і перешкоди на шляху побудови миру.

«Зараз повсюдно визнається, що сексуальне насильство - це цілеспрямована стратегія, яка застосовується для того, щоб пошкодити соціальну тканину суспільства, щоб контролювати і залякувати населення і щоб виганяти людей з їхніх будинків ...». - Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун

19 червня 2015 року Генеральна Асамблея ООН прийняла резолюцію A/RES/69/293, яка заснувала Міжнародний день боротьби з сексуальним насильством в умовах конфлікту, щоб підвищувати рівень обізнаності про необхідність покласти край сексуальному насильству, пов’язаному з конфліктом, шанувати жертв сексуального насильства і тих хто пережив його всюди в світі. Віддавати належне всім тим, хто відважно присвячує життя боротьбі за викорінення цих злочинів або втратив життя в цій боротьбі.

Всесвітній день дитячого футболу (проголошений Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Міжнародною федерацією футбольних асоціацій (ФІФА) з метою привернення уваги світової спільноти до проблем дітей і пропаганди здорового способу життя серед молоді)

Всесвітній день прогулянки (World Sauntering Day створений в 1979 році WT Rabe у відповідь на зростаючу популярність бігу підтюпцем. Вважається, що перший захід, присвячений цьому дню відбувся в Гранд-готелі на острові Макінак в Мічигані, США. Гранд-готель має найдовший ганок в світі висотою 200 метрів. Ідея дня полягає в тому, щоб спонукати людей не поспішати і краще оцінити красу навколишнього світу).

Іменини 19 червня

Цього дня іменини святкують: Сусанна і Текля, а також Віссаріон, Георгій, Іларіон і Рафаїл.

Народні прикмети 19 червня

  • Якщо тепло і ясно – зерно буде велике.
  •  Вранці грім чутно – ввечері дощ буде.
  •  Глухий грім – буде спокійний дощ.
  •  Дует східний вітер – влітку буде багато опадів.
  •  Якщо різко стало холодно – буде хороша погода.
  •  Бджоли рояться – буде ясний день.
  •  Пшениця і жито цвітуть знизу – до доброго урожаю, з середини – до середнього врожаю.
  •  Коники скрекочуть – буде хороша погода.
  •  Перепілка кричить – буде дощ.

Гороскоп 19 червня

Овен

Сьогодні в голосі Овна будуть раз у раз дзвеніти командирські нотки: він здатний гарячкувати, доводячи оточуючим свою правоту. День наділяє Овна стовідсотковою впевненістю в тому, що він робить, тому небажання оточуючих йому допомагати буде прирівняне до саботажу.

Телець

Сьогодні Телець може виявитися втягнутим в справу або розгляд, пов'язаний з грошима. Це може бути все що завгодно: від розмови з начальством про зарплату до банальної сварки з приводу занадто великих витрат. Зорі гороскопу радять Тельцю не гарячкувати в таких розмовах і уникати непотрібних деталей.

Близнюки

Сьогодні хороший день для того, щоб внести ясність у стосунки з ким-небудь, якщо, звичайно, така необхідність у Близнюків є. Те, про що Близнюки не наважувалися поговорити, питання, які вони соромилися задати, все це сьогодні вони можуть зробити без побоювання.

Рак

Сьогодні Рак, незалежно від свого життєвого і професійного досвіду, має шанс дізнатися щось абсолютно нове для себе. Це може бути пов'язано з його роботою, захопленнями або ж з найближчим оточенням. Що ж, вчитися ніколи не пізно, тим більше що гороскоп сьогодні саме до цього і схиляє Рака.

Лев

Лев буде схильний досконально розбиратися в будь-якому, навіть найбільш дрібному, питанні! Неясність в справах або в словах буде його дратувати, змушуючи Лева вглядатися доти, поки для нього не залишиться білих плям. Це дозволить йому уникати помилок і каверз.

Діва

Діві буде важко скинути з себе дрімоту! Але, навіть вибравшись з чіпких обіймів сну, вона навряд чи в терміновому порядку візьметься за справи. День схиляє Діву до того, щоб зайнятися одною головною справою: байдикування. Втім, зорі гороскопу обіцяють, що така приємна тактика сьогодні їй не зашкодить.

Терези

Терези не будуть схильні до компромісів. Так означає так, ні значить ні, все інше від лукавого. Така безапеляційна спроба поділити світ на чорне і біле обов'язково зіткнеться з протидією оточуючих. День схиляє Терезів до підвищеної емоційності і правдолюбства, а тому будь-які їх спроби з'ясувати стосунки закінчаться суперечкою.

Скорпіон

Сьогодні зорі гороскопу радять Скорпіону не поспішати з прийняттям будь-яких серйозних рішень, краще витратити час на те, щоб зібрати доказову базу. Швидше за все, Скорпіон чогось не передбачив або не володіє всією інформацією. Щоб не наробити помилок, йому сьогодні треба зібрати воєдино всі шматочки пазла.

Стрілець

Сьогодні, завдяки своїй комунікабельності, Стрілець зуміє знайти спільну мову з ким завгодно! День наділяє його харизмою, умінням утримувати увагу співрозмовника і заражати своїм ентузіазмом. Завдяки цьому, сьогодні йому буде відмінно вдаватися все, що пов'язано з кар'єрою, просуванням, переговорами і спілкуванням.

Козеріг

Сьогодні активність Козерога буде не завжди доречна, її результат може виявитися прямо протилежним тому, який він хотів отримати. Проте, Козеріг здатний діяти енергійно навіть там, де краще було б відступити. Зорі гороскопу радять йому знизити свою кипучу діяльність до мінімуму.

Водолій

Сьогодні у Водолія все має бути прекрасним: і душа, і думки, і робочий стіл! День схиляє його до того, щоб помічати навколо усі смітинки, тому Водолій буде щосили намагатися навести чистоту. Втім, не менше від звичайного бруду, його здатні вивести з себе недоліки оточуючих.

Риби

Яким би досвідом Риби не володіли, ситуація може на якийсь час поставити їх в роль учня. Можливо, їм буде необхідно проконсультуватися з кимось більш досвідченим або ж начальство візьме Риб під свій особистий контроль. А може бути, Риби почерпнуть необхідні їм для роботи факти з чужої розмови.

Джерело гороскоп: Maximum.fm

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: