У Львові розпочинають реконструкцію вулиці Пилипа Орлика: як об'їхати

IMG_8793
Фото: Роман Балук

У четвер, 23 липня, розпочинають роботи з реконструкції вул. П. Орлика: роботи відбуватимуться на відрізку від вул. Миколайчука до вул. Віри, Надії, Любові.

Про це інформує пресслужба Львівської міськради.

ТзОВ «Онур» на замовлення ЛКП «Львівавтодор» розпочне ремонтні роботи на вул. Пилипа Орлика. Вартість робіт — 74,9 мільйона гривень. Роботи триватимуть на відрізку від вул. Миколайчука до вул. Віри, Надії, Любові, відповідно ця ділянка вулиці буде перекрита для проїзду транспорту.

Читайте також: На Яворівщині найближчими днями завершать ремонт дороги

Обꞌїзд дороги відбуватиметься відповідно до затвердженої тимчасової схеми організації дорожнього руху.

Нагадаємо, проектом реконструкції вулиці Пилипа Орлика передбачено розширення проїзної частини з влаштуванням нового асфальтобетонного покриття з однією смугою для руху в кожному напрямку, влаштування тротуарів та велосипедної інфраструктури (велосмуг та велопереїздів), облаштування паркувальних місць для автомобілів вздовж вулиці, облаштування зупинки громадського транспорту, влаштування сміттєвого майданчика, та влаштування підпірної стінки поблизу лікарні. Також підрядник проведе реконструкцію водопровідних та каналізаційних мереж, зовнішнього освітлення та мереж електропостачання.

Читайте також: Ремонт вулиці Металістів у Львові коштував понад 2 мільйони

Після ремонту вулиця стане доступною для маломобільних груп населення. Будуть встановлено нові опори освітлення, антипаркувальні стовпці та велостійки та ін.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: