Які свята відзначають 24 липня (іменини, народні прикмети)

90233511_2569276640006114_4195418161761222656_n

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 24 липня в Україні та світі.

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 24 липня в Україні та світі.

Свята та події 24 липня

Сьогодні, 24 липня, відзначається незвичайна дата — Міжнародний день турботи про себе. Його мета — ще раз нагадати людям, що залишатися в здоровому тілі та твердій пам'яті можна лише за умови правильного способу життя.

Ця дата, 24 липня, символізує, що переваги самодопомоги відчуваються 24 години на добу, 7 днів на тиждень.

Фахівці виділяють низку простих правил, які допоможуть самостійно подбати про своє здоров’я. Головні серед них: харчування, куріння, алкоголь, зайва вага та брак фізичних навантажень.

Тож, по-перше, перегляньте свій раціон харчування, додайте до нього цілозернових злаків, фруктів, горіхів і насіння, омега-3 жирних кислот та морепродуктів. Водночас, спробуйте зменшити кількість солі.

Кидайте палити та знайте міру у споживанні алкоголю. Стежте за своєю вагою та збільште кількість фізичних навантажень.

А ще — шукайте можливості посміятися і кожен день робіть що-небудь приємне для себе: сходіть в кіно, приготуйте улюблену страву або влаштуйте зустріч з друзями.

І головне пам'ятайте, що найважливіше в усьому — міра. Тож, не зациклюйтеся на здоровому способі життя. Не потрібно кожну хвилину рахувати калорії, нескінченно прислухатися до свого організму, турбуватися про незначні болі або боятися надуманих хвороб — так можна взагалі втратити інтерес до життя.

Іменини 24 липня

Цього дня іменини святкують: Аркадій, Олена, Лев, Ольга.

Народні прикмети 24 липня

  • дощ обіцяє хороший улов риби;
  • сонце – до багатого врожаю зернових;
  • якщо Стожари сяють яскраво, буде вдала страва і врожай.

Гороскоп 24 липня

Овен (21.03 – 20.04)

Рішення, якщо воно ухвалене, не варто піддавати сумнівам, навіть якщо на нього вас будуть підбивати люди, яким ви довіряєте: незважаючи ні на що, необхідно хилити  на своє.

Телець (21.04 – 21.05)

День сприятливий для того, щоб налагодити взаємини з усіма, з ким ви за останній час встигли посваритися, – вони охоче підуть вам назустріч.

Близнята (22.05 – 21.06)

Ухвалюючи важливі життєві рішення, необхідно не тільки дослухатися до власної інтуїції, але і порадитися з близькими людьми – вони поганого не порадять.

Рак (22.06 – 22.07)

Думка про те, що деякий час тому ви вчинили неправильно, може досі мучити вас – життя обов'язково дасть вам можливість виправити ситуацію.

Лев (23.07 – 21.08)

Невдоволення собою в усьому – від вчинків до зовнішнього вигляду – може серйозно зіпсувати настрій: в цей момент важливо згадати, що в ваших силах все виправити.

Діва (24.08 – 23.09)

Творчі заняття – як професійні, так і аматорські – вдалими не будуть, тому ліпше замінити їх практичними справами, які не потребують креативу.

Терези (24.09 – 23.10)

Ті, хто давно розмірковуєте над зміною роду діяльності, сьогодні можуть нарешті усвідомити, чим саме вони хочуть займатися – тепер залишиться тільки скласти план досягнення мети.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Зустріч із першим коханням, яка з великою часткою ймовірності може статися у цей день, спроможна дати шанс на відновлення колишніх взаємин.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Хапаючись за всі справи одразу, ви гарантовано не встигнете практично нічого, тому необхідно скласти докладний план і ретельно його дотримуватися.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Великим буде бажання розслабитися і влаштувати собі вихідний, але зірки не радять вам цього робити – спочатку необхідно довести до логічного кінця всі розпочаті раніше справи.

Водолій (21.01 – 18.02)

Дрібні професійні невдачі, можливі в цей час, не варто сприймати як катастрофу – кожен має право як на помилки, так і на їх  виправлення.

Риби (19.02 – 20.03)

З назначеного професійного курсу можуть збити дрібні побутові негаразди – щоб не дати їм такої можливості, необхідно відкласти їхнє вирішення на вечір.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: