800 першокурсників Нацакадемії сухопутних військ склали військову присягу на вірність українському народові (фото)

118227013_1568228440017429_7288233017908453188_o

У п'ятницю, 21 серпня, у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулась урочиста подія – складання курсантами-першокурсниками Військової Присяги на вірність українському народові.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив очільник Академії сухопутних військ Павло Ткачук..

«Понад 800 юнаків та дівчат, що вступали на різні форми навчання, поповнили цьогоріч лави провідного військового вишу. Це справжні сини та доньки нашої землі, а відтепер - захисники Батьківщини. Свій життєвий вибір вони підтвердили під час складання вступних випробувань. До слова, цього року була небачена кількість охочих одягнути курсантські однострої та здобути якісну вищу освіту саме у нашому навчальному закладі. Тож, навчатимуться найкращі», - написав Ткачук.

Чимало сьогоднішніх першокурсників вже мають досвід служби в Збройних Силах та інших збройних формуваннях України. Дехто з них вже отримав бойовий досвід, захищаючи нашу Вітчизну на Сході.

«Втім, переважна більшість - це вчорашні школярі та ліцеїсти, зовсім юні, але надзвичайно цілеспрямовані громадяни України. Позаду у них інтенсивний й насичений курс первинної військово-професійної підготовки, за час якого наші першокурсники здобули базові вміння й навички, необхідні для подальшої служби й навчання, познайомились один з одним, зі своїми командирами та наставниками, стали злагодженим військовим колективом. Віднині вони – моноліт, якому ніщо не стане на заваді на шляху до офіцерських погонів», - додає Ткачук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: