Як у Львові рекордно швидко розгортають нове відділення для хворих на коронавірус (фоторепортаж)

IMG_2533

За кілька тижнів на базі Львівської лікарні швидкої медичної допомоги з нуля розгортають відділення для хворих на covid-19. 

Про це повідомляє кореспондент Дивись.info.

У новому відділенні, що розміститься в приміщеннях медичного коледжу зараз триває ремонт: зали переплановують на палати, розводять кисневі точки та роблять необхідну медичну інфраструктуру. Вже за 2 тижні тут буде 350 нових місць для хворих.

Всі витрати на ремонт приміщень взяли на себе 8 львівських забудовників, - розповідають в лікарні. Саме ж керівництво установи зараз активно закуповує медичне обладнання та шукає кадри. За словами Галини Щербатої, заступниці медичного директора з діагностичної частини Львівської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, на відділення потрібно кілька десятків лікарів та майже дві сотні медсестер та іншого середнього медперсоналу. 

На сьогодні в лікарні є 300 місць для хворих на коронавірус, майже всі вони  заповнені - а це 260 місць станом на сьогодні. Як зауважує Галина Щербата, потреба в госпіталізації таких хворих на Львівщині щодня зростає. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: