Минає шоста річниця загибелі Кузьми: кращі цитати культового музиканта

Скрябін
Фото: facebook.com/skryabinofficial

Сьогодні, 2 лютого, минає шість років з дня трагічної аварії, яка забрала життя лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменко.

Він народився в місті Самбір Львівської області у родині вчительки музики та інженера. В дитинстві Андрій мріяв стати водієм сміттєвоза, потім – лікарем-неврологом. Музикою почав займатися з 8-го класу, коли родина переїхала до Новояворівська. Ходив до музичної школи, грав на фортепіано. 

У 1998 році Андрій Кузьменко заснував групу «Скрябін» і почав творчу кар’єру, яка зробила його більш ніж просто відомим музикантом – він став універсальним артистом, автором пісень, ведучим і продюсером. Андрій також допомагав іншим успішним музичним проектам – таким як, наприклад, Dzidzio. А одна з найбільш чуттєвих пісень «Скрябіна» «Мам» зібрала понад 37 мільйонів переглядів на YouTube.

Андрій Кузьменко загинув в дорожньо-транспортній пригоді в 2015 році в Дніпропетровській області. За даними поліції, Кузьма виїхав на зустрічну смугу на заокругленій ділянці дороги, внаслідок чого і сталося зіткнення. Від отриманих травм співак загинув на місці аварії.

Кузьма був яскравою, веселою і життєрадісною особистістю.

Пропонуємо пригадати найкращі цитати культового Андрія Кузьменка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: