Готелі та заводи: Нацкорпус продовжує блокувати підприємства Козака і Медведчука на Львівщині

photo_2021-03-02_11-30-50 (2)
Фото: Національний корпус

Сьогодні вранці Національний Корпус у Львові розпочав блокування комерційних об’єктів спонсорів тероризму Козака і Медведчука. Націоналісти одночано заблокували завод «Керамбуд» в Городку і готельно-відпочинкового комплекс «Наварія Нова» у с. Наварії.

Активісти символічно облили стіни підприємств червоною фарбою, розклеїли інформаційні листівки на фасаді, а також закинули на територію комерційних об’єктів фаєри, димові шашки та петарди.

Зазначимо, що це вже третя акція проти комерційної діяльності спонсорів тероризму Тараса Козака та Віктора Медведчука на Львівщині. Обидва суб’єкта перебувають під санкціями РНБО за підтримку так званих «ЛДНР». Проте принаймні львівська частина їхньої імперії надалі працює. Національний Корпус докладе максимум зусиль задля припинення бізнесу колаборантів.

Нацкорпус вимагає від влади конкретних дій:

  1. Посилення санкцій РНБО проти бізнесу Козака та Медведчука для повного припинення економічної діяльності спонсорів тероризму в Україні.
  2. Проведення ретельного розслідування обставин набуття Тарасом Козаком і його партнером Віктором Медведчуком  бізнес-імперії. Вбачаємо в збагаченні одіозних політиканів очевидну корупційну складову.
  3. Заборони усієї антиукраїнської «ОПЗЖ» за послідовну антидержавну позицію.
  4. Ухвалення закону проти колаборантів.

Пряма трансляція акції

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: