У Львові поліцейські затримали торговців героїном (фото)

191900017_6103606786346342_8448453024318311163_n

Організаторку та ще п’ятьох учасників групи, які займалися розповсюдженням героїну, затримали правоохоронці.

Про це повідомили в ГУ НП у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, організаторка групи, 24-річна львів’янка, разом із п’ятьма спільниками – мешканцями Львова віком від 22 до 41 року – щоденно збували наркотики понад 30 клієнтам. Щоденний оборот від продажу наркотичного засобу становив  близько 25 тисяч гривень.

У рамках відкритого кримінального провадження  із залученням спецпідрозділу КОРД було проведено вісім санкціонованих обшуків за місцями проживання та в автотранспорті учасників злочинної групи. Правоохоронці виявили та вилучили готові до реалізації згортки з наркотичною речовиною, ззовні схожою на героїн, блокноти з чорновими записами, гроші, отримані від злочинної діяльності, а також інші речові докази.

Все вилучене правоохоронці скерували не експертне дослідження.

Слідчі повідомили про підозру організаторці злочинної групи та двом збувачам (22-річній львів’янці та раніше судимому 26-річному мешканцю Львова).

Організаторці суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Відносно інших підозрюваних вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів.

Також вирішується питання щодо повідомлення про підозру іншим трьом учасникам злочинної групи – двом збувачам та постачальнику героїну.

Досудове розслідування триває. Процесуальне керівництво здійснює Львівська обласна прокуратура.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: